Tervezzük meg közösen álmaid konyháját!

IDE, vagy a fenti képre kattintva megkezdhetjük a tervezés első fázisát.

A kérdőív kitöltése után 48 órán belül elkészítjük a 3D-s látványterved elkészítését, amit az általad megadott e-mail címre el is küldünk.

A kérdőív kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Mindenekelőtt egy kis gondolatébresztő, avagy...

(Kattints a képre!)


Íme néhány nagy kedvenc:


Antónia

-a letisztult elegancia

Extra magasfényű konyhabútorunkat a mai kor minden elvárását figyelembe véve alkottuk meg, benne a modernitás és az elegancia együttesen érvényesül. Ragyogó ajtófrontok és prémium korpusz anyagok megannyi kombinációjában elérhető, így méltán népszerű darab. A praktikumról és kényelemről olyan extra felszerelések gondoskodnak, mint a gránit mosogatótálca vagy teljes kihúzású fiókok, amelyek megkönnyítik, élvezetessé teszi a mindennapi konyhai feladatokat.

Laura

- a klasszikus konyhánk

Matt tónusaival és tradicionális formáival Laura modellünk bármely család konyhájába melegséget, otthonosságot csempész. Becsapódásmentes zsanérokkal gyártott ajtajai és nagy teherbírású fiókjai nemcsak kényelmes, hanem biztonságos használatot is garantálnak. Prémium fém fogantyúk és extra nagy mosogató teszi még impozánsabbá. Négyféle színben - matt fehér, matt szürke, matt beige és matt cappuccino - és felnyíló változatban is elérhető. Stílusában hozzá illő minőségi konyhai gépekkel és kiegészítőkkel felszerelve is a tiéd lehet!

Zille

- a vidéki stílus bája

Zille konyhabútorunk minden elemét a vintage stílus jegyében álmodtuk meg. Erről árulkodnak porcelán betétes fogantyúi, valamint üveges ajtói, amelyek sajátos kalászmintás design üveggel szereltek. Extra tartozékként alapáron biztosítjuk a nagy teherbírású, teljes hosszában kihúzható fiókokat is. Ezzel a konyhabútorral a főzés igazi gasztronómiai élmény lesz! Zille konyhánk antik tölgy, beige, sonoma vagy rusztikus fehér színben lehet tiéd, így könnyen otthonod hangulatához illesztheted. Rusztikus megjelenésű gépeinkkel és étkezőgarnitúráinkkal még különlegesebbé varázsolható.


.

A konyhatervezés első lépései:

Mérd fel a helyiséget!

Az alábbi részeket feltétlenül mérd és rajzold le:

  • Mérd le a falak távolságát a sarkoktól az ajtókig és ablakokig!
  • Mérd le a nyílászárók méreteit és a padlótól való távolságukat!
  • Mérd le konyhádban minden műszaki tárgy helyét, ami kiáll a fal síkjából, például radiátorok, szellőzőnyílások és csövek!
  • Mérd le és jegyezd fel a már meglévő konnektorok és villanykapcsolók helyzetét, illetve gondold át, hova szeretnél még kapcsolókat és konnektorokat!
  • Jegyezd fel a víz- és a szennyvízcsatlakozók helyét. Ha tervezed ezek áthelyezését, új helyüket is jelöld be!

Mérd meg újra! (Ez komoly, rengeteg bosszúságot meg lehet úszni az ellenőrzéssel.)

Milyen a jó konyhabútor?

Jó tanácsok, amik hasznosak lehetnek ha saját magad tervezed konyhabútorodat.

Rossz tervezéssel a legszebb konyha is rémálommá válhat. Hogy praktikusan használhasd konyhádat, az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

A konyhai munkalapok magasságát, a konyhában legtöbbet foglalatoskodó személy magasságához igazítsd!

Fontos, hogy akadályok nélkül tudj mozogni, a hűtő, a mosogató és a főzőfelület között.

Tervezz közzéjük konyhai munkalappal kialakított munkafelületet, a főzéshez használt alapanyagok előkészítéséhez! Amennyiben lehetséges, a hűtő és a főzőlap közzé essen a mosogató, ez a főzési előkészületeknél igen hasznos.

A legjobb esetben a főzőlap mindkét oldalán van munkalappal kialakított munkafelület. Ha kicsi a konyhád, akkor az a legfontosabb, hogy legalább a mosogató és a főzőlap közzé tervezz egy nagyobbacska munkafelületet.

Ügyelj a főző-sütő készülékek magasságára, mert a rosszul megválasztott magasság nemcsak fárasztó, hanem balesetveszélyes is lehet.

Minden eszközt tárolj a használati helyéhez a lehető legközelebb!

Ne sajnáld az időt a megfelelő világítás megtervezésére, mert könnyebben elkerülheted a baleseteket, ha látod, mit csinálsz!

Fontos, hogy merre nyílnak a szekrények és a hűtő/fagyasztó ajtói. A rossz irányba nyíló ajtók akadályozzák a gyors konyhai munkát, és felesleges bosszúságot okozhatnak.